"La situació de risc és molt alta" amb els sometents, afirma Capell
Redacció │ Barcelona

La futura Llei de policia de Catalunya podria incloure una regulació pels sometents, sota l'expressió tècnica de «plataformes de col·laboració ciutadana amb la policia» - Restaran obligats a comunicar tot els moviments als Mossos i la prohibició taxativa de portar armes de foc

Image L'aval de Felip Puig als sometents ha provocat preocupació entre els comandaments de Mossos. Així en declaracions del Comissari Capell, citades al twitter per @RebecaCarranco, el comandament expressa la seva preocupació per l'aval i cobertura que es pretén donar als cossos de sometents. Així mateix, des de sindicats de Mossos s'ha denunciat el fet que als cossos de sometents se'ls facilita informació del Nucli d'Informació Policial per a consultes durant les seves patrulles.

Puig acusa el PP d'interposar-se en les competències dels Mossos
el Periódico: @antoniobaqueroi

Castelldefels va muntar patrullatges conjunts i un regidor de Sant Boi va reclamar l'enviament d'agents estatals

Image

En un article publicat avui a el Periòdico, @antoniobaqueroi, explica que s'han produït tensions entre les cúpules del CNP, Mossos i Policies Locals arran de la organització del patrullatge conjunt entre Policia Nacional i municipal a Castelldefels i Sant Boi, orientat a la lluita contra el Top Manta.

¿Nos quiere rescatar el Ministerio del Interior?
Opinió: Jordi Samsó Huerta
ExDirector General de Seguretat Ciutadana


Las recientes iniciativas de algunos ayuntamientos, amparándose en la necesidad de mejorar la seguridad, de pedir al Ministerio del Interior que vuelva la presencia de la Policía Nacional y la Guardia Civil a nuestras calles, nos debe hacer reflexionar sobre si existen razones jurídicas, si técnicamente es conveniente y necesario y si las motivaciones políticas son claras. Desde un punto de vista jurídico, el modelo de seguridad de Catalunya es homologable a uno federal que solo puede funcionar si las competencias de cada Administración y de cada cuerpo son respetadas. Todas las fuerzas políticas del Parlament lo consensuaron, PP incluido.

Parcs de bombers d'arreu del país hissen l'estelada amb motiu de la diada
Redacció │ Barcelona

El Departament d'Interior n'ha ordenat la retirada immediata

ImageEls parcs de Bombers de diverses poblacions, com Maçanet de la Selva, Pineda de Mar, Lleida, Igualada, Piera, Ribes de Freser, Vic, Manresa, Eixample (Barcelona), Sabadell, Torà, Santa Coloma de Cervelló, Puig-Reig, Vilafranca o Santa Maria de Palautordera, entre d'altres, han penjat l'estelada, seguint la iniciativa del grup Bombers per la independència (@ANC_Bombers).

Cosidó augura una igualación salarial entre cuerpos policiales
Agències

El Director de la Policía ha evitado referirse a las mejoras sociales de las que disfrutan el Cuerpo Nacional de Policía -jubilación a los 57 años- y sobre si hay posibilidad de hacerla extensiva al resto de cuerpos policiales

ImageEl Director General de la Policía, Ignacio Cosidó, cree que se van a reducir las diferencias salariales que existen desde hace años entre los agentes de la Policía Nacional y la Guardia Civil respecto al resto de cuerpos policiales autonómicos y locales. No obstante, Cosidó augura que esa igualación no se va a producir por un incremento de salario para los miembros de las fuerzas de Seguridad del Estado, sino porque cree que el resto de administraciones tendrán que pagar menos a sus agentes autonómicos y locales que actualmente tienen sueldos superiores.

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Següent > Final >>

Resultats 43 - 47 de 47
webpolicial » Inici
Go to top of page