Commoció a França per la mort de dos policies que perseguien un conductor ebri
Agències

"Un cop més els policies són víctimes de comportaments d'especial gravetat" ha afirmat el Ministre de l'Interior Manuel Valls - El vehicle policial ha quedat destruït pel xoc causat per la maniobra del conductor ebri

Image

Dos agents morts de la policia nacional i un tercer ferit molt greu, és el resultat aquest matí d'un accident al nord de Paris, quan s'havia iniciat un dispositiu per la captura d'un 4×4 que havia estat perseguit pels carrers de Lille, va anunciar el Ministeri de l'Interior Francès. Els tres homes són servidors públics del torn de nit de la Policia Nacional. Els dos policies assassinats tenien entre 32 i 40 anys, i els dos amb fills. El conductor del 4 × 4 que va embestir el cotxe patrulla, ja era conegut pels serveis de policia francesos, el qual estava ebri i no disposava de permís de conduir.

Carteristes de patrulla i en acció (així roben als turistes a Barcelona)


Fets com els que apareixen a les imatges s'han reduït un 7,1% el 2012 respecte 2011 - Els furts tenen un gran impacte en víctimes estrangeres, ja que en molts casos els impedeixen viatjar d'acord amb els seus plans o continuar les vacancesL'hivern suau de les darreres setmanes a Barcelona ha propiciat un ús intensiu de les platges de Barcelona, amb una major presència de visitants. Aquesta circumstància no ha estat desaprofitada pels habituals delinqüents que operen en aquesta zona a l'estiu. En un vídeo gravat el primer dia de l'any de 2013 a la Barceloneta, s'observa com actuen els delinqüents, i com coordinant-se amb telèfons mòbils, escullen la víctima, la distreuen i li roben la bossa de mà amb totes les pertinences.

FMI demana a Portugal incloure l'atur per mestres i policies, obrint la porta a acomiadaments
Redacció │ Barcelona

Les conclusions en la mala gestió de la seguretat pública portuguesa es basen en la multiplicitat de cossos policials, la descoordinació, les duplicitats i la taxa de policia per mil habitants, circumstàncies avui concurrents a la policia de Catalunya

L'organisme internacional posa sobre la taula acomiadar un 20% dels funcionaris, inclosos metges, policies, mestres i jutges - La mesura permetria un estalvi de 2700 milions Euros

Image

El govern conservador de Portugal s'ha proposat iniciar les reformes necessàries per tal d'estendre la prestació per desocupació a tots els funcionaris, inclosos militars i policies. Així han estat informats els representants dels treballadors públics, units en la plataforma "Front comú" en una reunió celebrada ahir a Lisboa. Front que sembla que no servirà de res, ja que l'únic objectiu per donar el dret d'atur a funcionaris és justament possibilitar-ne el seu acomiadament, segons s'han lamentat els dirigents sindicals.

Informe FMI: Repensant l'estat portuguès (anglès)

El gremi de pintors denuncia policies i bombers per intrusisme
Agències

Agents de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil es treurien un sobresou pintant parets, segons el gremi - Els agents dels Mossos han perdut prop de 7.000 Euros anuals en retribucions

Image

El gremi de pintors de les comarques de Girona ha denunciat per intrusisme professional diversos col·lectius com els agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil, bombers i, en general, funcionaris amb horaris flexibles. Segons informa Ràdio Girona el president del gremi gironí, Paulí Fernández, ha assegurat que aquests treballadors es dediquen a pintar cases perjudicant els professionals. El gremi ha començat a presentar denúncies a través de la patronal de la construcció.

El Fòrum Econòmic Mundial publica l'informe de riscos pel 2013: quan la realitat supera la ficcióLes persistents dificultats econòmiques unides als fenòmens metereològics extrems, principal amenaça recollida a l'informe - "Incendis digitals" consistents en la difusió de mentides, explotació delictiva de dades o la destrucció massiva de dades a la xarxa, l'altra gran amenaçaL'informe comença considerant que el món cada dia acumula més riscos a mesura que la crisis econòmica perllonga el patiment de les persones, mentre que el canvi climàtic ha quedat en segon terme en un any que els seus efectes s'han patit especialment per fenòmens metereològics adversos com l'huracà Sandy o les fortes inundacions al sud-est asiàtic.

Es destaca que les greus diferències de renda, seguides dels desequilibris fiscals crònics, constitueixen els dos principals riscos a nivell mundial. Així mateix s'afegeix que l'augment d'emissions de gasos que provoquen l'efecte hivernacle així com la manca d'adaptació al canvi climàtic constitueixen l'amenaça principal de la pròxima dècada.

Enllaç al lloc web de l'informe de riscos

Mentre uns paguen extra i bestretes, altres ja plantegen noves retallades pel 2013
Redacció │ Barcelona

Image

Suprimir la paga extra al Sector Públic, està provocant mals de cap als nostres polítics. N'hi ha alguns que porten mesos analitzant com restituir aquesta quantitat sense incomplir la lletra petita del Decret del Govern central. Altres, van més enllà i ja han deixat caure que suprimiran una nova paga el 2013 davant el col·lapse econòmic que s'acosta a la seva tresoreria. Aquest és el cas de la Generalitat de Catalunya. El Govern d'Artur Mas ha destruït uns 5700 llocs de treball al sector públic en dos anys, la majoria eventuals. Les retallades que han patit els treballadors públics catalans han suposat un estalvi de 729 Milions d'euros segons, elpais.com. Però aquesta quantitat està molt lluny dels 4000 Milions que calen estalviar per l'any 2013. Tot sigui per controlar el dèficit. Una nova onada de retallades ja està sobre la taula.

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Següent > Final >>

Resultats 19 - 24 de 47
webpolicial » Inici
Go to top of page