Santiago Niño Becerra dóna per feta la fusió de serveis policials com a conseqüència de la crisis


Image

La darrera editorial de webpolicial, a banda de ser enviada i publicada a tots els diaris com a carta, es va enviar també a personalitats acadèmiques amb l'objectiu que incorporin aquest exemple al discurs del malbaratament de recursos públics. Una de les persones que la va rebre és Santiago Niño Becerra, Catedràtic d'Estructura Econòmica i autor del llibre "El Crash 2010". Per sorpresa de webpolicial ens va contestar breument a les reflexions fetes.

Figueres acomiada Agustí Vehí amb un acte públic al Jardí
Redacció │ Barcelona

Image L'escriptor i sotinspector de la Guàrdia Urbana de Figueres, Agustí Vehí, va morir la matinada d'ahir a l'edat de 54 anys fruit d'una llarga malaltia. Nascut a Figueres vivia actualment a Pont de Molins. Persona polifacètica, vinculada a diferents àmbits i entitats era conegut, estimat i ha deixat una empremta tant a Figueres on va néixer, com a Vilafant on resideix part de la seva família, o Pont de Molins. Vehí tenia tres fills. Avui el Teatre Municipal El Jardí acollirà a les cinc de la tarda una cerimònia civil de comiat on intervindran companys i amics de feina, gent de l'àmbit acadèmic, de la literatura i del món cultural.

D'"urbanos", grans superfícies i models policials
Opinió│ Francesc Rojo i Agustí Vehí

Article publicat a El Punt el juliol de 2001. Tot i el temps transcorregut, l'escrit té encara plena vigència i recull la idiosincràsia de la pretesa “Policia de Catalunya” i com veia Agustí Vehí la construcció del nou model de seguretat de Catalunya

ImageQualsevol persona mínimament informada ha percebut que darrerament, i en més o menys mesura, tot allò que fa referència a la seguretat pública està patint uns canvis que, avui per avui, només podem dir amb certesa que són, per un costat, estructurals i, per un altre i conseqüència d’això, destinats a dibuixar una geografia de la seguretat radicalment diferent a la que coneixem.

TSJC desestima una reclamació patrimonial d'un manter ferit al fugir de la Guàrdia Urbana
Redacció │ Barcelona

L'Alt Tribunal entén que el venedor tenia l'obligació d' obeir i no fugir, i que les ferides van ser resultat immediat de la situació de perill creada per ell mateix - L'advocada del manter al·legava brutalitat policial i racisme per fonamentar la demanda

Image

A la Sentència 65/2013 del Contenciós Administratiu es revisava recurs a la decisió de desestimar la reclamació patrimonial interposada per l'advocada d'un manter, la qual reclamava que l'Ajuntament de Barcelona i la seva companyia d'assegurances Zurich es fessin càrrec de les ferides patides pel seu client al fugir de la Guàrdia Urbana, considerant la part actora "que eren conseqüència immediata de l'actuació de la Guàrdia Urbana" i que es tractava d'un "abús policial" amb motivacions racistes.

Sentència 65/2013 TSJC

El futur grup d'investigació de la Urbana comença un curs de policia judicial
Agències

És un pas previ perquè la policia barcelonina pugui investigar directament per als jutges - Sectors del cos de Mossos d'Esquadra s'oposen a que la Urbana assumeixi noves competències

Image

Una trentena d'agents que configuraran el grup d'investigació de la Guàrdia Urbana de Barcelona començaran aquest dilluns un curs especialitzat de policia Judicial a la Universitat de Barcelona (UB), pas previ per a la posada en marxa d'aquesta nova unitat, han informat a Europa Press fonts pròximes al grup.

Les ulleres virtuals podrien esdevenir la revolució tecnològica definitiva a la policia
Redacció │ Barcelona

Google Glass promou la innovació al sector de tecnologia per les emergències - Fabricants prometen dispositius capaços de consultes automàtiques en línia als sistemes d'informació policial, amb reconeixement facial, matrícules i localització automàtica de fets inclòs

Image

Aquesta setmana s'ha acabat el Mobile World Congress, i una de les estrelles entre vestidors ha estat el projecte Google Glass. Si bé el propietari d'Android no tenia estand en aquesta edició, sí que hi va enviar una nombrosa delegació d'executius, la majoria dels quals eren fàcilment identificables per vestir les ulleres que Google preveu estrenar a finals d'aquest any.

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Següent > Final >>

Resultats 13 - 18 de 47
webpolicial » Inici
Go to top of page