La fira mundial de mòbils condiciona la continuïtat a Barcelona pels furts i robatoris PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 14 febrer de 2008
Redacció │ Barcelona

ImageAquest dijous tanca les portes el Mobile World Congress (MWC), la fira més important de telefonia mòbil a escala mundial. L'organització del certamen en fa una valoració positiva però creu que hi ha certes coses que s'haurien de millorar, com la seguretat, el preu dels hotels i les instal·lacions del recinte firal, per on han passat més de 54.000 professionals del sector.

Aquests són alguns dels punts que caldria canviar si la capital catalana vol continuar sent la seu d'aquest congrés i mantenir els beneficis econòmics i publicitaris.

En matèria de seguretat, l'organització del MWC es queixa de l'elevat nombre de furts. Segons dades dels Mossos d'Esquadra, la mitjana de furts i robatoris denunciats a la comissaria del recinte firal és d'uns 20 diaris, alguns dels quals a l'interior mateix. La directora, Françoise de Valera, ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio que "Barcelona no és una ciutat violenta però hi ha bastants furts" i s'hi hauria de buscar una solució. Tot i això, ha reconegut que les denúncies per robatoris per part dels asssistents han baixat un 40%.

La directora del Mobile World Congress ha dit que el més important és "l'experiència general que té l'assistent quan ve a Barcelona". No li "han de robar la cartera", no l'hi "han de clavar als hotels" i el recinte firal ha de "tenir unes instal·lacions en bones condicions". 

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page