Quatre anys i mig de presó per a l'autor de la pedrada que va deixar en coma un urbà PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 31 gener de 2008
Redacció │ Barcelona

La Secció Vuitena de l'Audiència de Barcelona ha condemnat a quatre anys i sis mesos de presó Rodrigo Lanza, de nacionalitat xilena, per un delicte d'atemptat a l'autoritat en concurs amb un delicte de lesions. El tribunal el considera autor del llançament d'una pedra que va deixar en coma un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, davant de la casa okupada del carrer de Sant Pere Més Baix el febrer del 2006. Els altres dos principals processats han estat condemnats a tres anys i tres mesos. L'acusació particular de l'Ajuntament de Barcelona demanava 11 anys de presó.

La sentència s'ha conegut avui enmig d'una gran expectació, ja que hi ha hagut carreres i empentes per entrar a la sala de l'Audiència on s'ha fet la lectura pública de la sentència.

Els altres dos principals acusats per aquest fet, Álex Cisternas, també xilè, i Juan Daniel Pinto, argentí, han estat condemnats a tres anys i tres mesos de presó pel delicte d'atemptat a l'autoritat, en concurs amb una falta de lesions.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Quatre anys i mig de presó per a l'autor de la pedrada que va deixar en coma un urbà
Go to top of page