Alemanya envia a Sibèria un delinqüent adolescent PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 18 gener de 2008
Agències

ImageLes autoritats de l'estat federat de Hesse (Alemanya), entestades a combatre amb duresa els joves delinqüents, van enviar a Sibèria un adolescent de 16 anys perquè aprengui a viure, segons va publicar la premsa local. El cristianodemòcrata Roland Koch, cap de l'estat de Hesse, és el gran defensor de l'aplicació d'aquesta política de mà dura contra els joves delinqüents assumida per la Unió Cristianodemòcrata (CDU), el partit d'Angela Merkel.

El menor enviat a Sibèria havia estat declarat culpable de múltiples actes de violència, i havia estat internat sense èxit en un centre educatiu i en un hospital psiquiàtric.

Una vegada vist el fracàs d'aquestes mesures, els serveis socials de l'estat de Hesse el van enviar per a un període de nou mesos a Sedelnikovo, una remota localitat de Sibèria. Allà, allotjat en un modest centre, ha de construir els seus propis lavabos en un jardí i tallar arbres per fer foc i escalfar-se amb unes temperatures que arriben a l'hivern als 55 graus sota zero. Fonts locals defensen la decisió, assegurant que l'elecció de Sibèria no és cap càstig. "També hauria pogut ser enviat a Grècia". El 2006, prop de 600 delinqüents juvenils van ser enviats a l'estranger per a la seva reeducació. Joves nazis van ser enviats a Israel.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Alemanya envia a Sibèria un delinqüent adolescent
Go to top of page