Projecte memorial.policia.cat PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 27 desembre de 2007
Redacció │ Barcelona

ImageEl proper mes de gener de 2008 s'activarà el Memorial virtual de la policia de Catalunya. L'objecte de la secció és honorar aquells professionals dels cossos de policia que actuen a Catalunya i que han mort en acte de servei. D'aquesta forma es pretén sensibilitzar a la opinió pública de la dedicació i compromís que implica la feina de policia, i dels riscos que assumeixen dedicant-se a aquesta professió. Casos com el de Gervilla, Santos Santamaría o l'atemptat de ETA a Sabadell contra 6 agents del CNP i els de companys morts en accidents o incendis quedaran recollits junts per a la memòria històrica de tots.

Necessitem que ens feu arribar a la redacció de webpolicial tots els casos de les vostres comissaries i prefectures, amb nom i cognoms, edat, fotografia d'uniforme i circumstàncies del fet o text parlant de l'agent. La data d'inici del memorial és des del restabliment de la democràcia, i l'àmbit geogràfic queda limitat a la comunitat autònoma de Catalunya, sense distinció dels cossos policials afectats.

Més endavant, webpolicial endegarà converses amb el Departament d'Interior i l'Ajuntament de Barcelona per fixar un monument en algun lloc de la ciutat com a homenatge permanent als policies que han donat la seva vida en compliment de les seves funcions. Prèviament la proposta es farà extensiva a tots els sindicats i associacions dels cossos de policia del país.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page