Els treballadors de la grua municipal podrien cobrar més si retiren més cotxes PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 06 desembre de 2007
Agències

ImageCobrar més com més vehicles es retirin, i també en funció de la zona d'on els hagin tret. Aquesta és la proposta que l'empresa que gestiona el servei de grua de l'Ajuntament de Barcelona hauria traslladat als treballadors, segons ha informat a l'agència de notícies Europa Press el president del grup municipal del PPC, Alberto Fernández Díaz. La proposta només hauria tingut el suport de la UGT, mentre que la resta de sindicats amb representació s'hi haurien oposat.

L'objectiu és que els incentius entressin en vigor el pròxim 1 de gener. En els propers mesos han d'iniciar-se les negociacions pel nou conveni de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

El president del grup muncipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha explicat la proposta que l'empresa Barcelona Serveis Municipals hauria presentat als treballadors de la grua. Aquesta inclouria un sistema d'incentius que substituïria l'actual, i que valoraria amb puntuació la situació dels cotxes retirats, que es traduïrien en compensacions econòmiques en funció de la importància de la via.

Aquest complement vincularia el sou mensual dels treballadors amb la puntuació obtinguda, i que seria major en cas de vehicles retirats de carrers amb molta circulació i carrils per a autobusos i taxis. Segons un exemple que ha posat el representant del PPC, en una grua que multés una mitjana de nou cotxes estacionats en aquests carrils per al transport públic de l'Eixample, els seus ocupants rebrien un incentiu mensual de "181 euros bruts".

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page