Programats per odiar a la mare i el pare PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 29 novembre de 2007
Recull de premsa

ImageEl diari El País recull un article molt interessant sobre el dany irreparable que suposen els comportaments de dominació sobre infants que es produeixen moltes vegades en processos de divorci o separació d'una parella. L'article reflexiona sobre el Síndrome d'Alineació Parental, el greu maltractament psicològic que suposa i el risc de suïcidi per infants que el pareixen.

A diferència de la violència de gènere, molts tribunals no consideren aquestes formes d'assatjament, sovint es veu com una conseqüència inevitable de les separacions i obvien el paper protagonista de moltes dones en aquest tipus de violència psíquica.

La única salida que le queda a los padres y madres afectados es esperar a que el hijo cumpla la mayoría de edad y decida voluntariamente relacionarse con aquél al que han odiado. "Tenemos grupos de esta edad que vienen por voluntad y se ayudan mucho entre ellos contándose la experiencia propia. Hay que tener en cuenta que estos chicos muestran una gran debilidad de personalidad".

Llegeix l'article a El País

Més informació sobre el síndrome d'alineació parental

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page