Cop de la Urbana als proveïdors dels "manters" PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 28 novembre de 2007
El Periòdico

ImageEls veïns de l'Eixample ja feia un bon temps que sospitaven el que la policia va acabar confirmant ahir: el número 45 del carrer d'Ausiàs Marc albergava un magatzem de complements que distribuïa gènere entre els molts venedors ambulants que operen pel centre de la ciutat. Una investigació de la Guàrdia Urbana ha permès la detenció de dues dones d'origen xinès per presumpte delicte contra la propietat industrial.

Al cap d'uns quants dies d'investigació, van descobrir que el magatzem del carrer d'Ausiàs Marc era un dels focus d'aprovisionament de gènere falsificat. Des de dilluns, patrulles de la Guàrdia Urbana controlaven l'accés al magatzem per evitar que el material fos retirat, enmig d'una gran expectació veïnal. Finalment, dues dones xineses, de 29 i 45 anys, veïnes de Barcelona, van ser detingudes i traslladades a les dependències dels Mossos d'Esquadra a les Corts. També van ser identificades dues persones més.

Segons un comunicat de la Guàrdia Urbana, entre el material intervingut al magatzem hi figuraven 5.500 bosses amb logotips de la marca Robin Ruth, i 764 moneders, 521 cinturons i 63 bosses de la marca Tous. Tot aquest gènere falsificat era "de gran qualitat i difícil de diferenciar dels originals", va indicar la policia local. El valor aproximat d'aquests objectes era de 150.000 euros.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page