Orgia de violència gratuïta al centre de BCN: 22 mossos ferits i quantiosos danys materials PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 17 novembre de 2007
Redacció │ Barcelona

ImageSet joves han estat detinguts i 22 mossos d'esquadra han resultat ferits en els enfrontaments que s'han produït aquesta tarda al centre de Barcelona entre la policia autonòmica i alguns grups de manifestants que protestaven per l'assassinat d'un jove a Madrid fa una setmana a mans d'un grup ultradretà. Uns 50 joves han intentat assaltar el Departament d'Interior.

Els manifestants han sortit a les sis de la tarda de la plaça de la Universitat en direcció a la plaça de Sant Jaume, custodiats per un ampli dispositiu policial que no ha impedit que es registressin nombrosos incidents.

Segons els Mossos, al llarg del recorregut alguns joves han fet pintades en façanes, han tallat carrers, han cremat contenidors i han destrossat mobiliari urbà.

Els incidents més greus, davant la Conselleria d'Interior

Els incidents més greus s'han produït davant la seu de la Conselleria d'Interior, a la Via Laietana, on els radicals han llançat ampolles de vidre, pedres i altres objectes contundents, com tanques metàl·liques, contra els agents que protegien l'edifici.

Deu mossos d'esquadra han resultat ferits de diversa gravetat. Un d'ells ha estat hospitalitzat al quedar inconscient després de rebre un fort impacte al cap amb un objecte contundent.

De moment es desconeix la xifra d'assistents a la manifestació que han resultat ferits, encara que almenys un ha hagut de ser atès per una ambulància i traslladat a un centre hospitalari.

Després de diverses càrregues, els Mossos han detingut quatre manifestants per la seva participació en els altercats, i la Guàrdia Urbana ha arrestat tres persones més.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page