Un caçador dispara per accident a Quart quan els Mossos se li acosten PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 14 octubre de 2007
Diari de Girona

L´escopeta d´un caçador es va disparar accidentalment divendres quan els Mossos d´Esquadra se li van acostar per demanar-li la documentació. El tret va anar dirigit cap al terra i no hi va haver perill per a cap dels presents, segons van informar ahir des del cos de la policia.

Al voltant de les onze del matí, un veí de Palol va trucar a la comissaria dels Mossos perquè, segons va denunciar, hi havia un grup de persones que caçaven a prop de les cases. Quan els Mossos van arribar, els caçadors ja havien marxat. Més tard van veure un home que portava una escopeta i s´hi van acostar per veure si havia participat en la cacera.

Una portaveu dels Mossos va explicar que en el moment en què els agents se li apropaven, l´home es va posar nerviós i l´arma se li va disparar accidentalment contra el terra, sense que això posés en risc la integritat de ningú. L´incident es va saldar amb l´aixecament d´una acta perquè, segons la policia, l´home tenia l´arma carregada i no havia posat el dispositiu de seguretat.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page