L'intendent Ibarz assumeix el càrrec amb l'objectiu de convertir la GU Lleida en un referent PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 09 agost de 2007
Agències

ImageEl nou intendent de la Guàrdia Urbana de Lleida, Josep Ramon Ibarz i Almenara, procedent dels Mossos d´Esquadra, ha pres possessió del seu càrrec amb l'objectiu de convertir la policia local en un model de referència a Catalunya. Ibarz ha assegurat que inicia la nova etapa laboral amb il·lusió i amb la intenció de treballar en equip per incrementar la sensació de seguretat entre els ciutadans. Preveu ampliar el cos amb 30 efectius més.

L'alcalde de Lleida Àngel Ros ha anunciat avui que la Guàrdia Urbana incrementarà com a mínim en 30 agents el nombre d'efectius aquesta legislatura. El paer en cap ha presidit la presa de possessió del nou intendent d'aquest cos, Josep Ramon Ibarz, que s'ha celebrat al saló de sessions de l'Ajuntament de Lleida. Ibarz, que prové dels Mossos d'Esquadra, ha manifestat que avui ha fet realitat un "somni personal".

L'acte protocolari ha comptat amb l'assistènica de representants de tots els cossos policials a Lleida -Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil-, del subdelegat del Govern, José Àngel Flores, de la primera tinenta d'alcalde, Marta Camps, de la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, i de l'inspector Agapito Astudillo, l'anterior responsable de la Urbana que s'ha jubilat enguany. Després dels parlaments institucionals i de rebre la placa, l'alcalde i l'intendent han passat revista a la Urbana al Saló de Sessions per cloure l'acte.

L'alcalde de Lleida ha destacat que el nomenament de l'intendent és un pas més en el procés de renovació tecnològica i material i d'increment d'efectius de la Guàrdia Urbana que l'equip de govern va emprendre la passada legislatura. En aquest sentit, el paer en cap ha explicat que properament es nomenaran els sots inspectors d'acord amb la política d'augmentar el nombre de comanaments. Amb les darreres 30 incorporacions d'efectius, el cos de la Guàrdia Urbana l'integren unes 200 persones.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow L'intendent Ibarz assumeix el càrrec amb l'objectiu de convertir la GU Lleida en un referent
Go to top of page