Saura i Hereu: "Operen a la ciutat com si fossin un cos únic" PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 08 agost de 2007
Redacció │ Barcelona

ImageTot i que en nombroses ocasions els periodistes han recollit les bondats de la Sala Conjunta -"modèlica" segons l'ajuntament- ahir dos reporters de l'AVUI van presenciar en directe el robatori d'objectes de l'interior d'un vehicle a la Rambla de Catalunya. Tal i com han denunciat darrerament ciutadans i els sindicats del cos, l'operador del 092 -de l'empresa Atento- que va rebre la primera trucada no va derivar l'incident per passarel.la (sistema informàtic) ni va enviar indicatiu de Guàrdia Urbana al lloc.

El telefonista va dir al ciutadà que calia trucar a la policia autonòmica per aquests casos. Els mossos van enviar servei al lloc 20 minuts després de rebre trucada, ja que el model de gestió de trucades centralitzat provoca demores en el traspàs dels requeriments d'una sala a una altra. Fonts d'Interior esperen solucionar aquestes incidències amb la implantació del 112 com a número únic d'emergències. En ocasió de l'apagada de fa dos setmanes, tant el Conseller d'Interior com l'alcalde de Barcelona van afirmar que la operativa policial a la ciutat és única.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Saura i Hereu: "Operen a la ciutat com si fossin un cos únic"
Go to top of page