Tailàndia incorpora la gateta Hello Kitty per ridiculitzar els agents indisciplinats PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 06 agost de 2007
Agències

ImageEls aguerrits policies tailandesos de la Unitat de Supressió del Crim que incorrin en una falta lleu ja no rebran la reprimenda disciplinària de rigor, sinó que, a partir d'aquesta setmana, hauran de portar un braçalet rosa amb un dibuix del gat Hello Kitty assegut sobre dos cors.

"Per a alguns agents la vella reprimenda ja no funciona. La nova iniciativa pretén provocar un sentiment de culpa i aconseguir que no es repeteixi la infracció", ha explicat el director en funcions d'aquest departament policial, Pongpat Chayaphan, segons el diari Bangkok Post.

"Suportar la vergonya com a homes"

ImageHauran de lluir el distintiu rosa aquells agents implicats en una baralla, els que faltin a la feina sense permís, els que aparquin el seu vehicle en àrees prohibides i els que siguin objecte de reclamacions durant l'exercici de les seves obligacions.

A més, els infractors tindran prohibit comentar el càstig amb ningú i hauran de suportar la vergonya com a homes, segons Pongpat.

La mesura està basada en la famosa política de les finestres trencades aplicada a Nova York en les dècades dels 80 i dels 90, que pretenia reduir les faltes majors perseguint amb duresa les més petites.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Tailàndia incorpora la gateta Hello Kitty per ridiculitzar els agents indisciplinats
Go to top of page