Intentaran assassinar tant aviat com puguin PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 29 juliol de 2007
Redacció │ Barcelona

Mesquida diu que el risc d'atac d'ETA és "absolutament real i imminent"

Image

La Direcció General de la Policia i de la Guàrdia Civil ha fet públiques les fotografies de sis presumptes membres d'ETA, que se suposa que pertanyen a comandos operatius de l'organització terrorista, segons consta en un comunicat del Ministeri de l'Interior. En concret, es tracta de Joseba Mikel Olza Puñal; Ander Mugica Andonegui; Eneko Zarrabeitia Salterain; Aitzol Etxaburu Arteche; Leire López Zurutuza, i Saioa Sánchez Iturregui.

Les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat sol·liciten l'ajuda de qui pugui oferir informació sobre el seu parador, per considerar que aquesta col·laboració ciutadana ha resultat de vital importància en nombroses ocasions per a la lluita contra el terrorisme.

Amb l'objectiu de recollir dades dels presumptes terroristes, el Ministeri de l'Interior ofereix un telèfon gratuït de col·laboració ciutadana, tant al Cos Nacional de Policia (900 100 091) com a la Guàrdia Civil (900 100 062).

El fugit de Castelló

Un dels terroristes d'ETA més buscats en aquest moment és Ander Mugica Andonegui. Precisament ahir se sabia que les empremtes recollides al cotxe abandonat a Ayamonte (Huelva) el 21 de juny passat i les trobades en un taxi del qual un etarra va fugir a Castelló corresponen a Mugica Andonegui.

Els agents del laboratori de criminalística de la Guàrdia Civil van arribar a aquesta conclusió després d'analitzar les dues mostres trobades al Ford Focus ple d'explosius abandonat a la localitat de Huelva i dins de la motxilla que Mugica es va deixar al taxi, on es van trobar dues carmanyoles amb material explosiu preparat per ser utilitzar.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Intentaran assassinar tant aviat com puguin
Go to top of page