Un etarra que es dirigia a Tarragona fuig en un control a Castelló PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 19 juliol de 2007
Redacció │ Barcelona

Un suposat membre d'ETA (Llistat buscats) ha fugit aquest migdia a Castelló després d'abandonar precipitadament el taxi en el qual circulava a l'observar la presència de la Guàrdia Civil regulant el trànsit, segons han informat fonts policials. Segons ha afirmat el Conseller d'Interior en el transcurs d'una roda de premsa a la seu de la Direcció General de la Policia, "el terrorista tenia previst dirigir-se al casc antic de Tarragona", extrem no confirmat pel seu homòleg al Ministeri de l'Interior, i que han fet extremar les mesures de seguretat al lloc segons Saura.

L'episodi ha passat a última hora del matí a la localitat de Torreblanca (Castelló) quan el suposat etarra viatjava en un taxi. A l'aturar-se el vehicle a causa d'un embús de trànsit, el passatger ha observat la presència d'un guàrdia civil que estava regulant el trànsit en una rotonda, raó per la qual ha baixat i se n'ha anat de forma precipitada.

Les fonts consultades han indicat que en la fugida ha abandonat una bossa que contenia dues carmanyoles amb explosiu i roba. Després de la fugida del client, el taxista s'ha acostat on hi havia la patrulla de la Guàrdia Civil per notificar els fets. Les forces de seguretat han posat en marxa una operació per tractar de localitzar el suposat etarra.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Un etarra que es dirigia a Tarragona fuig en un control a Castelló
Go to top of page