Entra en vigor la llei contra la violència i el racisme a l'esport PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 12 juliol de 2007
Redacció │ Barcelona

ImageAvui s'ha publicat al BOE la Llei contra la Violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l'esport, després de ser aprovada fa un mes per quasi la totalitat dels diputats. Com a novetats respecte la legislació anterior es regula les actuacions en els voltants dels recintes esportius, en mitjans de transport, i especialment en el control de les aficions ultres.

La norma crea la figura del defensor de l'esportista, així com la comissió estatal contra la violència a l'esport, amb facultats per proposar sancions i recórrer decisions federatives que puguin considerar insuficients.

A partir d'ara, les declaracions en mitjans de comunicació que busquin la provocació o incitin a la violència es consideraran infraccions molt greus. S'estableixen mesures de seguretat mínimes, les condicions de permanència per als espectadors en espectacles esportius, i un règim sancionador amb multes de fins a 750.000 euros.

Llei (PDF)

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Entra en vigor la llei contra la violència i el racisme a l'esport
Go to top of page