Més de la meitat dels catalans rebutgen la difusió dels vídeos dels Mossos PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 08 juliol de 2007
Redacció │ Barcelona

ImageUna mica més de la meitat dels catalans rebutja que es difonguin els vídeos gravats per les càmeres col·locades a les comissaries dels Mossos d'Esquadra. D'altra banda un 43,1% dels ciutadans creu justificades les acusacions contra l'actuació de la policia autonòmica. Són xifres d'una enquesta feta per l'empresa GESOP pel Periódico de Catalunya.

L'estudi es va realitzar arran dels casos de maltractaments a detinguts descoberts mitjançant la col·locació de càmeres ocultes a la comissaria de Les Corts de Barcelona. Aquests vídeos han estat difosos pels mitjans de comunicació, i el 55% dels catalans enquestats considera que aquestes gravacions haurien de ser d'ús intern per la policia i la justícia.

L'enquesta també revela que dos terços dels entrevistats confien "molt o bastant" en els Mossos d'Esquadra. Entrant més en detall, la major part del suport prové dels votants de CIU, ja que així ho expressen gairebé 8 de cada deu electors de la federació nacionalista, i els segueixen els votants del PSC, els d'ERC, PP i ICV-EUiA.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Més de la meitat dels catalans rebutgen la difusió dels vídeos dels Mossos
Go to top of page