La Urbana incorpora 107 nous agents PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 03 juliol de 2007
Redacció │ Barcelona

Image FOTO: Manel Socias, Ajuntament de Barcelona

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; la regidora coordinadora de Prevenció, Seguretat i Mobilitat, Assumpta Escarp, i el regidor delegat de Mobilitat, Francesc Narvàez, han donat la benvinguda als 107 nous agents de la Guàrdia Urbana provinents de la convocatòria d’oferta pública de 2006. L'acte ha tingut lloc al Saló de Cent. En total, s’incorporen al cos 93 homes i 14 dones, que se sumen a la plantilla policial de la Guàrdia Urbana, formada per 2.564 agents, 600 menys que fa una dècada.

En aquesta mateixa convocatòria, realitzada al 2006, ja es van incorporar 15 agents més en règim interadministratiu, provinents d’altres cossos policials, que no van necessitar seguir el curs de formació bàsica a l’Escola de Policia de Catalunya.

El perfil del nou agent

Els agents de la promoció 78B tenen una mitjana d’edat de 26,7 anys i presenten perfils de formació d’estudis primaris (19), secundaris (79) i universitaris (9). Aquests agents van finalitzar recentment la seva formació policial a l’Escola de Policia de Catalunya i es van incorporar al servei al juny com a agents en pràctiques a les unitats de la Guàrdia Urbana.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow La Urbana incorpora 107 nous agents
Go to top of page