Cròniques de Guàrdia Urbana tanca el fòrum víctima de la mal entesa llibertat d'expressió anònima PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 28 juny de 2007
Redacció │ Barcelona

Tal i com ha passat als fòrums de webpolicial en altres ocasions, els companys administradors del de Cròniques de Guàrdia Urbana de Barcelona -a la xarxa des de fa més de 7 anys- s'han vist obligats a despenjar els fòrums més visitants pels agents del cos degut als constants atacs i difamacions. Lluny de les creences de molts usuaris, els administradors de portals webs sí són responsables judicialment del seus continguts, inclosos òbviament els missatges anònims insultants o amb continguts clarament delictius.

Aniversari amarg

Amb el títol “Fin de la Història”l, l'impulsor de Cròniques anunciava ahir la desconnexió dels fòrums públics, que han protagonitzat una de les etapes més lamentables de la Guàrdia Urbana en relació a Internet, a imatge del que va passar a webpolicial amb algunes policies locals, i el que es continua produint a la pàgina mossosdesquadra.com . El tancament es produeix després de set anys en línia i amb milers de visites. L'any 2001 el Sr. Blas Alascio -Gerent de Via Pública aleshores- va reconèixer el paper d'aquesta pàgina en la comunicació interna del cos.

Quan a banda de ser professionals, cal semblar-ho

En una editorial recent de webpolicial, el seu fundador qualificava “d'episodis indignes de la nostra professió” certs comportaments que s'estaven convertint en habituals en els fòrums policials -declaracions fetes abans de l'espiral mediàtica entorn els mossos- i que han portat a moltes persones a preocupar-se pel to i caire de les afirmacions que s'hi poden llegir. Molts articles en plena polèmica sobre el cos autonòmic justament es van basar en fer cites d'alguns dels posts trobats a la xarxa.


< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Cròniques de Guàrdia Urbana tanca el fòrum víctima de la mal entesa llibertat d'expressió anònima
Go to top of page