El detingut per haver apunyalat un agent a Montgat havia estat multat divuit cops PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 23 juny de 2007
Agències

El jove que va apunyalar divendres un agent de la policia local a Montgat havia estat multat divuit vegades aquest any. L'agressor ha estat denunciat en desenes de vegades per un veí seu amb qui manté un litigi des de fa anys. L'agent agredit encara es troba a l'hospital de Can Ruti, on es recupera de les ferides. Diumenge va abandonar la unitat de crítics i ara s'espera per saber si coagula la ferida que té a la melsa. En funció de l'evolució, es determinarà si cal intervenir-lo quirúrgicament.

El motiu de la discussió és sempre el mateix: el veí afirma que el jove posa la música molt alta un cop passada la mitjanit. Les sancions administratives per aquest fet han estat molt nombroses en els darrers anys.

La relació entre l'agressor i la policia local de Montgat ve de lluny. I és que, segons ha pogut saber El Punt, les denúncies per sorolls es produeixen des de fa més de cinc anys i en tot aquest temps diversos agents de la policia municipal s'han presentat a casa del jove, al carrer Buenos Aires de la Colònia Argentina, per demanar-li que abaixi el volum de la música i imposar-li la corresponent sanció administrativa. Només aquest 2007, s'hi han interposat fins a divuit multes mentre que l'any passat van tramitar-se una vintena més.

En alguna ocasió, el litigi entre els dos veïns ha arribat als jutjats, però els magistrats han donat la raó al jove detingut. Només una vegada, el jutge va ordenar que es precintés l'aparell de música del jove. Durant aquest procés judicial, que actualment té un recurs presentat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el policia agredit va haver de testificar davant dels jutges sobre les intervencions policials. És per això, i també pel fet que treballa a uns quaranta metres de la comissaria, que el presumpte agressor és un vell conegut dels agents municipals.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow El detingut per haver apunyalat un agent a Montgat havia estat multat divuit cops
Go to top of page