Dos espanyols, condemnats a 10 mesos de presó ineludible pels disturbis previs a la cimera del G-8 PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 06 juny de 2007
Agències

ImageLa justícia alemanya ha condemnat dos espanyols i un alemany a penes de nou i deu mesos de presó per la seva participació en els violents enfrontaments de dissabte passat a Rostock (Alemanya), ciutat pròxima a Heiligendamm, on avui comença la cimera del G-8. En disturbis semblants a Barcelona protagonitzats per membres del col.lectiu antisistema mai s'ha imposat una pena semblant.

Un altre ciutadà polonès, que ha reconegut haver participat en els fets, ha estat condemnat a una pena de sis mesos de presó eludible sota fiança, segons ha precisat una portaveu del tribunal de Berlín en què s'han pronunciat les sentències.

Dissabte passat, es van produir violents enfrontaments al final d'una marxa organitzada per militants altermundialistes que van deixar mil ferits, entre ells 433 agents.

Disturbis de l'ordre públic

Els quatre detinguts han estat condemnats per "disturbis de l'ordre públic". A més, els dos espanyols --un d'ells de nom Raúl i de 21 anys-- i l'alemany van ser acusats d'haver provocat "ferides corporals greus", segons la portaveu.

Un home de 31 anys també va ser condemnat ahir a 10 mesos de presó per llançar pedres contra els policies.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Dos espanyols, condemnats a 10 mesos de presó ineludible pels disturbis previs a la cimera del G-8
Go to top of page