Un agent de la Brimo ferit en una manifestació d'okupes a Barcelona PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 20 maig de 2007
Agències

ImageUn mosso d'esquadra ha resultat ferit aquesta tarda en la manifestació d'okupes contra l'especulació i en defensa de les cases okupades, que ha reunit unes mil persones i ha recorregut el centre de Barcelona enmig de grans mesures policials. La protesta no estava autoritzada.

La marxa, que ha començat cap a les cinc de la tarda, s'ha dissolt finalment sense més incidents a les vuit del vespre tocades. De fet, la crida a la desconvocatòria de la manifestació s'ha produït a les 19.30 hores, quan encara estava formada per unes 500 persones.

Ferit al nas

Fonts de la policia autonòmica han assenyalat que un agent ha rebut un cop d'un dels manifestants que li ha provocat el trencament del septe nasal, i ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari. Durant la marxa han tingut lloc algunes càrregues i incidents entre la policia i els manifestants.

Per motius seguretat, efectius policials han intentat que els manifestants es dissolguessin en grups petits per la Via Laietana, en direcció al mar, cosa que ha provocat alguns moments de tensió.

Image

Durant el temps que ha durat aquest acte de protesta, els manifestants han estat envoltats per un cordó dels mossos al qual no es podia entrar ni sortir, fet que ha provocat les protestes dels joves, que han dit que se sentien segrestats. A més, una dotzena de furgons de la policia autonòmica han seguit els manifestants, juntament amb dues ambulàncies.

La manifestació, convocada per l'Assemblea Okupa de Barcelona, s'ha iniciat al Portal de l'Àngel.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Un agent de la Brimo ferit en una manifestació d'okupes a Barcelona
Go to top of page