La Oficina del Portaveu converteix en notícia un control de trànsit amb 5 infractors PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 10 maig de 2007
Redacció │ Barcelona

ImageLa política informativa del Cos de Mossos d'Esquadra ha estat sovint qualificada de propagandística. És comprensible que la oficina de premsa de la policia autonòmica faci difusió d'una nova campanya o una actuació rellevant. Si més no la falta de notícies ha portat al portaveu de la RP Pirineu a emetre una nota -publicada en alguns mitjans- amb el títol “Un control preventiu de motocicletes a Sort detecta 5 conductors que infringien la normativa viària”.

Un control preventiu de motocicletes a Sort (Pallars Sobirà) detecta 5 conductors que infringien la normativa viària

/noticias.info/ Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra del Sector de Trànsit de Tremp van aturar 6 motocicletes diumenge passat, en un control preventiu a la N-260, a l'altura del punt quilomètric 282, al terme municipal de Sort. Cinc dels conductors infringien la normativa viària. Aquests controls de trànsit tenen una doble finalitat. D'una banda, informar als conductors de l'alta sinistralitat i donar consells per evitar accidents; i d'altra banda, detectar alteracions en les matrícules o en la documentació de les motocicletes.

Durant el dispositiu, els mossos van controlar 3 conductors que no tenien el permís de conduir en regla i 1 conductor que va donar positiu a la prova d'alcoholèmia. Tots quatre van ser denunciats per via administrativa.

Els agents també van aturar un altre conductor amb una motocicleta d'alta cilindrada que portava la matrícula alterada per evitar ser sancionat en cas d'incompliment de la normativa viària. L'home, un veí de Castelldefels de 34 anys d'edat, hauria canviat una de les lletres de la matrícula, convertint una "G" en una "C". Per aquesta raó, els agents van obrir diligències penals per un delicte de falsificació de document públic.

Àrea de l'Oficina del Portaveu
La Seu d'Urgell, 09 de maig de 2007


< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page