Persecució cinematogràfica a Sabadell amb recuperació d'un tràiler robat ple de pantalles TFT PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 04 maig de 2007
Redacció │ Barcelona

Image

Les darreres setmanes s'han produït robatoris a diferents empreses de la RP Metropolitana Nord que emmagatzemaven material informàtic per a la seva distribució. Les casualitats van fer que una patrulla motoritzada de la Policia Municipal de Sabadell que feia un control de transports topessin amb una caravana de delinqüents que desplaçaven el botí. Els agents van donar l'alto al camió pràcticament a la sortida de Sabadell, iniciant la fugida acte seguit.

Els fets van passar ahir a la tarda a la carretera de Bellaterra que connecta amb la C-58. Els agents van voler aturar el camió ja que la tractora presentava una inclinació. Si més no les anomalies no es van poder comprovar fins un km més enllà d'on es feia el control. Després d'esquivar el vehicle, agents de la policia local van iniciar la persecució del camió que va bolcar a un kilòmetre quasi a l'alçada de l'autopista.

Immediatament el conductor del camió va pujar a un altre vehicle que acompanyava el camió, iniciant-se una altra persecució fins a Barcelona, en aquest cas sense aconseguir interceptar el vehicle. Els conductors que circulaven per l'autopista C-58 direcció Barcelona anaven fent indicacions als agents de que els fugitius anaven més endavant, ja que en la fugida van protagonitzar una circulació temerària pel voral i entre els cotxes.

Al lloc de l'accident s'hi van desplaçar bombers i efectius d'atestats del cos local, que van procedir a la recuperació de la càrrega -centenars de pantalles TFT- i el tràiler, valorats ambdós en centenars de milers d'euros.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Persecució cinematogràfica a Sabadell amb recuperació d'un tràiler robat ple de pantalles TFT
Go to top of page