Rafael Olmos (mexicà) detingut per corrupció i prevaricació PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 02 maig de 2007
Redacció │ Barcelona

ImageEsperem no publicar mai aquesta notícia referida al Director General de la Policia. Les coincidències han volgut que el seu equivalent a Mèxic es digui exactament igual i hagi estat detingut per prevaricació i afavorir un conegut, segons recull El Sol de Toluca. Es clar que com deia la Pilar Rahola en relació l'ús de les càmeres, per quin motiu no s'hauria de posar-ne al seu despatx per evitar denúncies falses de corrupció?

Nota de la redacció en relació a aquesta notícia

La notícia sobre aquesta coincidència ho és en els noms exclusivament, que no en la gestió de l'actual Director General de la Policia, i es presentada a títol anecdòtic. No es persegueix en cap cas -ni creiem es pugui despendre del text- fer insinuacions sobre possibles il·legalitats del Director General de la Policia a Catalunya.

Es per això que repreníem el debat iniciat per Pilar Rahola en que proposava justament instal·lar càmeres al despatx de Rafael Olmos per evitar casos de corrupció o falses denúncies en aquest sentit, i que han afectat al seu homòleg mexicà.

Image

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Rafael Olmos (mexicà) detingut per corrupció i prevaricació
Go to top of page