Mor de forma sobtada un alumne de l’Escola de Policia de Catalunya PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 30 abril de 2007
Redacció │ Barcelona

ImageSegons ha informat el Departament d'Interior en un comunicat urgent, Joaquim B. J., de 33 anys, que estava fent el curs bàsic per a Policia Local de Martorell, ha mort aquesta tarda de forma sobtada en sentir-se indisposat després de dinar. L'equip de webpolicial lamenta la mort i expressa el seu condol a la família i als companys de Martorell.

Joaquim B.J. havia seguit aquest matí una classe de gimnàstica amb normalitat. Després de dinar s’ha començat a sentir indisposat i, quan assistia aquesta tarda a una classe teòrica sobre trànsit en un aula de l’escola, s’ha marejat i ha perdut la consciència.

El serveis sanitaris de la pròpia escola han atès d’immediat l’alumne, han avisat al 061 que han enviat equips de suport vital i li han fet pràctiques de reanimació, però no han pogut fer res per salvar la seva vida.

Responsables del departament d’Interior han lamentat la mort de Joaquim B.J. i han expressat el seu condol a la família i a l’ajuntament de Martorell.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Mor de forma sobtada un alumne de l’Escola de Policia de Catalunya
Go to top of page