Saura presideix el dia de les esquadres i els sindicats en preparen un d'alternatiu PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 25 abril de 2007
Redacció │ Barcelona

ImageEl conseller d’Interior, Joan Saura, presideix avui, 25 d’abril, l’acte institucional d’entrega de distincions i condecoracions del cos de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra. L'acte es farà al Teatre Nacional (TNC) de Catalunya i s’entregaran un total de 78 condecoracions. Els sindicats SPC, CAT i APPAC convoquen una fideua popular al fòrum per dissabte com a celebració alternativa. SAP-UGT i SME-CCOO ho consideren un acte electoralista de cara a les properes eleccions sindicals.

Com és habitual, el conseller Saura passarà revista a la formació de diverses unitats de la Policia de la Generalitat -Mossos d’Esquadra a l’entrada principal del TNC. Després presidirà l’acte institucional de lliurament de condecoracions del cos, que finalitzarà amb un discurs de cloenda. En l’acte també hi participaran la consellera de Justícia, Montserrat Tura, la presidenta del TSJC, Maria Eugènia Alegret, la nova fiscal en cap del TSJC, Teresa Compte, el secretari general del Departament d’Interior, Joan Boada, el secretari de Seguretat Pública, Joan Delort, la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, el director general de Policia, Rafael Olmos, i el comissari Josep Milan.

Acte alternatiu

Els sindicats de la plataforma unitària SPC i CAT han convocat per la seva banda una diada particular al Fòrum per als mossos i les seves famílies. L'acte està previst perl dissabte dia 28 d’abril a les 12 h.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page