Olmos a COMRàdio : "Tenim un dèficit de 659 Mossos d'Esquadra" PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 19 abril de 2007
Redacció │ Barcelona

En una entrevista al programa Matins.COM de COMRàdio , el director general de la policia, Rafael Olmos, ha explicat que "davant la previsió de 15.200 agents que haurien de tenir l'u de novembre del 2008, tenim un dèficit de 659 agents. Això ens dificulta la capacitat de donar resposta a les actuacions extraordinàries. El dia a dia, les operacions ordinàries, estan garantides”.

Rafael Olmos ha assenyalat que “per cobrir el dèficit actual, els agents fan hores extraordinàries per cobrir les demandes ordinàries, i es va aplicant una modificació de la quantitat de Mossos que es dediquen a tasques administratives per anar-los destinant a tasques de vigilància al carrer”.

D’altra banda, en relació amb les dues darreres denúncies contra una agents per agressions, Rafael Olmos ha ressaltat que “la investigació que ha permès descobrir els dos presumptes delictes d’agressió és una investigació de la mateixa policia”. Olmos ha destacat que “l’interès per instal•lar de cameres als calabossos és, en primer lloc, per evitar les autolesions i, en segon lloc, per evitar les denúncies falses”.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Olmos a COMRàdio : "Tenim un dèficit de 659 Mossos d'Esquadra"
Go to top of page