Boada assenyala Salvament Marítim com una de les transferències pendents prioritàries PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 11 abril de 2007
Redacció │ Barcelona

ImageEl secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, ho ha explicat aquest migdia al Port de Barcelona després de mantenir una reunió de treball amb el president de l’Autoritat Portuària, Jordi Valls, i de realitzar la primera visita oficial a les instal.lacions portuàries.

El secretari també ha destacat que “Salvament Marítim és una de les transferències pendents prioritàries en aplicació del nou Estatut d’Autonomia de Catalunya” i ha explicat que s’han iniciat converses sobre la futura coordinació en aquest àmbit. La transferència està inclosa en el llistat de 40 competències que es desprenen directament del nou Estatut i que el conseller Joan Saura va lliurar al ministre Sevilla en la primera reunió de la Comissió Bilateral Estat-Generalitat.

Boada, ha anunciat avui que la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat i el Port de Barcelona estudiaran fórmules per millorar la coordinació en els temes de seguretat. Boada ha destacat que “cal una coordinació estretíssima en qüestions com l’aplicació del nou Plaseqcat, donat el risc d'alguns dels productes que es manipulen al Port”. Aquesta coordinació, ha dit, “ha de garantir la seguretat dels 18.000 treballadors del Port, però també la de la zona de risc a Barcelona i el Prat”.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Boada assenyala Salvament Marítim com una de les transferències pendents prioritàries
Go to top of page