Miquel Córdoba presenta la renúncia com a inspector de Cubelles PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 05 abril de 2007
Redacció │ Barcelona

Els agents es reincorporaran progressivament al seu lloc de treball, un cop tancat l’acord entre l’alcalde de Cubelles i el representant del sindicat d’UGT de la Policia Local, i després de la renúncia del fins ara inspector del cos policial

L’alcalde de Cubelles, Josep Marcillas ha informat a última hora de la tarda de l'acord arribat amb el representant de Policies Locals per desencallar la crisis viscuda al cos policial, després que "el fins ara inspector, Miquel Córdoba posés a la disposició de l’alcalde el seu càrrec". L’alcalde "reunit amb la majoria de regidors de l’Ajuntament acordava acceptar la renúncia de Córdoba".

D'altra banda,l'Ajuntament també "ha arribat a l’acord d'establir els canals bàsics de futur, per recolzar l’actual Projecte de Desenvolupament, Millora i Qualitat del Servei de la Policia Local".

A tot això, cal destacar que a causa de la proximitat de les properes eleccions municipal, l’alcalde també ha anunciat que "l'Ajuntament no designarà un nou inspector, deixant aquesta decisió a mans del futur govern municipal". D’aquesta manera "les funcions que portava a terme el fins ara inspector de la Policia Local, Miquel Córdoba les assumirà el sotsinspector, Juan Liñán".

Els agents de la Policia Local que actualment estaven de baixa ja han començat els tràmits necessaris per reincorporar-se progressivament al seu lloc de treball.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Miquel Córdoba presenta la renúncia com a inspector de Cubelles
Go to top of page