Interior fa reduccions de places a les comissaries per obrir Barcelona PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 20 octubre de 2004
Redacció Web policial (Barcelona).- Un cop més es repetiex el conte de mai acabar. Es Despleguen els Mossos a una comarca. Les dues primeres setmanes compten amb el suport de la Brigada Mòbil i durant uns mesos més dels aspirants en pràctiques corresponents. Amb el temps, uns i altres marxen, no es consoliden llocs de treball, i atenció, comença ja la reducció de places d'agents destinats a prevenció/neutralització (patrullatge) per tal de poguer obrir Barcelona.

Aquesta informació s'ha preparat a partir dels “posts” apareguts en diferents fòrums en què participen agents de Mossos d'Esquadra. Per a una lectura autèntica procedim a la reproducció exacta dels textos:

“Per a la gent que encara no s'ha enterat, a l'ABP Badalona redueixen les places d'agent, suposo que com a tot arreu ja que s'obre el monstre de Barcelona i necessiten gent, això vol dir que tots els de pràctiques marxen i perilla alguna plaça dels de la 16ª.
Casi nada!!!Jajajaja!aquesta ABP començarà a semblar una comissaria de debó”

“El de sempre.

Ja fa més de vuit anys que es varen començar a obrir les ABP de R.P.Girona. Jo hi vaig ser en una que tenia quatre sectors i sortien al carrer entre cinc i set indicatius de seguretat ciutadana. Ara, i més quan arriba l'hivern, hi ha dies que en prou feines en son dues de patrulles, i com a molt a l'OAC, un agent i un caporal.
Quan es van assumir les competències de trànsit, iniciades a l'ART Girona hi havia un fotimé de dotacions al carrer. Ara hi ha dies, bé millor dit nits, que una sola patrulla ha de cobrir 68 quilòmetres lineals de sector i que es converteixen en uns 120 quilòmetres totals de carreteres.

Es el de sempre.

Que arribes tard.., no és problema nostre.

I "suma y sigue".

Salut..!! ”

“Un exemple: l'ABP Mollet va obrir fa dos anys amb quatre caporals per escamot. Després del concurs, la majoria d'escamots quedaran amb un caporal. Molts dies no hi ha sergent cap de torn; conclusió: el pobre caporal fa de cap de torn (sense cobrar-ho, és clar), de incidències i de responsable de torn de l'OAC.
I no parlem del que representa pels pobres caporals a nivell de drets laborals (demanar permisos, fer els seus 20 minuts reglamentaris per esmorzar, etc.).
Quina pena de desplegament, com juguen amb nosaltres i amb la seguretat de tots els ciutadans de Catalunya!. ”

“Sembla que la política de la casa és sempre la mateixa, desplegament máxim d'efectius de primeres, per després reduir-lo a mínim, hi ha una dita castellana que és molt apropiada per aquestes situacions "La primera impresión es la que cuenta" ”
< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page