"Manca de senyalització" per accedir a l'Escola de Policia PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 02 març de 2007
Agències

ImageSegons recull e-noticies, Independents per Mollet (IxM) ha denunciat "la manca de senyalització dels accessos de l'Escola de Policia i de Bombers de Catalunya", ubicada a Mollet del Vallès. Els independents molletans, han recordat que les instal·lacions de l'Escola de Policia de Catalunya, estan ubicades "en un autèntic nus de comunicacions, on s'entrecreuen entrades i sortides de l'autopista A-7, amb la N-152 i les connexions amb els nuclis urbans de Mollet i de Parets de Vallès".

És per aquest motiu que el president de la formació, Jesús M. Carrasco, ha criticat que "la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques ha deixat sense cap mena de senyalització a la C-17, a l'Escola de Policia i de Bombers de Catalunya, ubicada a Mollet".

Carrasco també ha assenyalat que "si abans la senyalització era escassa, ara s'han carregat el poc que hi havia i arribar a l'Escola sense perdre's és tota una aventura, més pròpia d'una campanya, a l'estil de "Conegui el Baix Vallès", que d'una institució a la que han d'accedir-hi diàriament centenars de persones, com a visitants o com alumnes". El president d'Independents per Mollet (IxM) ha destacat, d'altra banda, que "la importància d'un centre com l'Escola de Policia de Catalunya mereix un tractament adequat també pel que fa als seus accessos", a més d'afegir que " no deixa de ser un contrasentit que el lloc on s'han de formar els i les agents encarregats d'ordenar el trànsit a Catalunya, sigui un exemple de manca de senyalització, que provoca que moltes de les persones que hi volen accedir, es perdin en un autèntic laberint de carreteres" .

La formació ha reclamat per aquest motiu, a la Direcció General de Carreteres depenent de la Conselleria de Política Territorial de la Generalitat, "que porti a terme amb la màxima brevetat possible, la senyalització dels accessos a l'Escola de Policia i de Bombers de Catalunya", per tal que "es garanteixi uns itineraris clars i segurs", i que deixi de ser un fet habitual "l'aparició de conductors que efectuen maniobres poc segures, o es veuen obligats a fer més quilòmetres del compte, mentre tracten de trobar el camí correcte d'accés a l'Escola".

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow "Manca de senyalització" per accedir a l'Escola de Policia
Go to top of page