Mataró desmantella el servei nocturn d'atenció al públic de la policia local PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 15 febrer de 2007
El Punt

ImageLa patrulla de la policia local de Mataró que fins ara feia guàrdies a la comissaria en el torn de nit per atendre el públic i fer atestats ha deixat la feina administrativa per fer vigilància al carrer. El govern municipal ho justifica per la manca d'activitat d'aquest servei a partir de les deu del vespre. Malgrat tot, el regidor de Prevenció i Seguretat, Ramon Bassas (PSC), defensa que l'oficina continuarà funcionant les vint-i-quatre hores del di

La denúncia que van fer els mateixos agents de la policia local de Mataró per la manca d'efectius en el torn de nit ja té una resposta del govern municipal. L'oficina d'atenció al públic ja ha deixat de funcionar durant tota la nit –des de les 10 del vespre fins a les 6 del matí–. La prioritat ara, segons reconeix el regidor de Seguretat i Prevenció, Ramon Bassas, és fer vigilància al carrer. «A les nits a vegades es produeixen llargues estones sense activitat i la intenció és poder optimitzar els recursos que ara tenim», afegeix Bassas. El desmantellament del servei, però, no impedirà que es puguin continuar presentant denúncies de matinada i no obligar l'usuari a tornar l'endemà.

NOU SISTEMA

El regidor explica que a partir d'ara serà el caporal de sala qui alertarà els agents que patrullen per la ciutat perquè tornin a la comissaria per fer els atestats i atendre les consultes. «El servei continua funcionant les 24 hores del dia», defensa Ramon Bassas, que també recorda que a banda d'anar personalment a l'edifici de Via Pública, a la plaça de Granollers, des de fa temps hi ha la possibilitat d'interposar recursos i al·legacions a través d'internet i sense haver de moure's de casa.

El grup municipal del PP, a l'oposició, creu que la desaparició del servei posa en evidència la falta d'efectius durant la nit. El portaveu dels populars, Paulí Mojedano, denuncia que és inconcebible que una ciutat de 120.000 habitants no disposi d'aquesta oficina d'atenció al públic i que els usuaris hagin d'esperar per fer una denúncia, encara que només sigui l'estona que triga la patrulla a arribar a la seu.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Mataró desmantella el servei nocturn d'atenció al públic de la policia local
Go to top of page