Taser C2: una versió domèstica de la pistola elèctrica policial PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 17 gener de 2007
Redacció│ Barcelona

ImageA la mateixa fira de productes de consum de Las Vegas on s'han presentat les últimes tendències en telefonia i electrònica, es feia la presentació d'una de les revelacions d'aquesta darrera edició: el Taser C2 -pistola elèctrica- per a particulars. I el que més ha cridat l'atenció, per només 230 euros.

El Taser C2 té un abast de 4.5 metres i descarrega fins a 50 jolts, suficient per deixar KO a qualsevol agressor. També disposa de la possibilitat de ser usada en modalitat cos a cos, sense disparar els projectils. Compta amb llanterna de LEDs i un fiador per impedir trets accidentals de l'arma. La pistola permet costumitzar-la a gust del comprador amb carcasses de colors, com si d'un smart es tractés. De moment hi ha disponibles el blau, tità, rosa i blau elèctric.

Un preu 400% inferior que la taser policial

La Taser C2 té un preu reduït ja que no compta amb moltes de les prestacions de la seva germana gran, la taser policial. No disposa de port de dades (per descarregar i controlar el seu ús), pantalla ni possibilitat de dotar-la de càmera. Els nordamericans la poden comprar a partir de l'abril, però pel seu ús serà necessari emplenin un formulari que els facilitarà un codi d'activació un cop registrades i verificades les dades.

Tot i que està pensat per un públic no professional, una de les aplicacions possibles seria per a escortes i agents de paisà.< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Taser C2: una versió domèstica de la pistola elèctrica policial
Go to top of page