Urbans ciclistes a Sant Andreu PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 14 juliol de 2006
Guàrdia Urbana Barcelona

ImageVolen potenciar la policia de proximitat i incentivar l’ús de la bici. Es van presentar els guàrdies urbans en bicicleta que patrullaran pel barri de Sant Andreu.

Quatre agents, que s’aniran tornant en patrulles de dos, han estat seleccionats per aquesta tasca tenint en compte les seves condicions físques. Amb aquests nous ciclistes es vol potenciar la policia de proximitat, estar en contacte amb el ciutadà i promoure entre els veïns l’ús de la bicicleta com un mitjà de transport alternatiu al cotxe i atractiu.

Inicialment i per poder valorar l’acollida que tenen els agents entre els veïns, només patrullaran de 7 a 15 hores de dilluns a divendres. Així ho va anunciar ahir Joan Miquel Aguilar, l’intendent de la Guàrdia Urbana a Sant Andreu, qui va valorar que aquest mitjà de transport permet patrullar amb més comoditat per àrees verdes com el Parc de la Pegaso.

Aquests agents ecològics ja funcionen a l’Eixample, Les Corts, Sants-Montjuïc, Gràcia i al litoral. I a partir d’avui, en Miquel i en Joan, aficionats al ciclisme i membres del cos de la Urbana, ho faran a Sant Andreu i a part de la Sagrera.

< Anterior
webpolicial » Inici arrow Bones pràctiques arrow Urbans ciclistes a Sant Andreu
Go to top of page