Persecució policial amb trets al Clot PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 12 març de 2006
El Periòdico │ Mayka Navarro

ImageLa Guàrdia Urbana va detenir ahir tres homes després d'una espectacular persecució pels carrers del Clot que va acabar amb quatre trets a les rodes de l'Audi 3 en què fugien els presumptes delinqüents: un iranià, un pakistanès i un indocumentat.

A la una del migdia, la Guàrdia Urbana va rebre la trucada d'una parella que va denunciar que els havien atracat a la plaça dels Voluntaris tres homes que es van fer passar per policies. Van facilitar la matrícula del cotxe en què van fugir els homes, que es va difondre per ràdio a totes les unitats.

ImageES VAN SALTAR SEMÀFORS

Una patrulla va localitzar el vehicle sospitós a l'alçada del número 90 del carrer de Marina. Va començar la persecució. El conductor --sempre segons el relat de la policia municipal-- no va fer cas de les indicacions de frenar i va continuar una temerària marxa per l'avinguda de la Meridiana, fins a la plaça de les Glòries i la Gran Via. Alguns testimonis van assegurar que el cotxe fugit es va saltar diversos semàfors i va posar en perill altres conductors. El cotxe va entrar contra direcció al carrer Escultor Claperòs. A l'alçada de Cabanyes el cotxe va frenar en sec i va circular marxa enrere amb la intenció, segons la mateixa font, d'envestir una de les tres motos de la policia local que perseguien el cotxe. "L'agent ha hagut de saltar de la moto", va afegir el portaveu.

ImageEl vehicle va reiniciar la marxa però va xocar fins a dues vegades contra un Opel Corsa que circulava de cara. Aleshores el vehicle va ser envoltat per agents. Un va disparar quatre trets a les rodes. Mentrestant, un altre apuntava directament els sospitosos, que es negaven a sortir del cotxe. Tot seguit els agents van trencar els vidres amb les porres. Els tres homes estaven ahir a la nit als calabossos de la comissaria dels Mossos de la Travessera de les Corts. Noticia publicada a la pàgina 42 de l'edició de 12/3/2006 de El Periódico
< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page