Enxampen aspirants a mossos copiant exàmens PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 23 desembre de 2005
Avui │ Laura Nicolás

Image

Un instructor de l'Escola de Policia de Catalunya (EPC) va enxampar in fraganti un grup d'aspirants a mossos d'esquadra en una fotocopisteria pròxima a les instal·lacions mentre feien còpies d'exàmens. Es tractava d'un qüestionari per als alumnes del curs de formació bàsica de l'assignatura de drets humans i la de coneixement del territori.

Al tenir coneixement de la filtració del qüestionari tipus test, els responsables de l'EPC van suspendre la convocatòria d'examen prevista per a primera hora del matí, que finalment es va celebrar dues hores després, però amb un model d'examen diferent, no de pregunta-resposta sinó de desenvolupar un tema.

La conselleria d'Interior va treure importància a la filtració dels qüestionaris i va destacar que només estaven en mans d'un dels 60 grups de l'EPC i que el problema s'havia resolt "fent un canvi de qüestionari". No obstant, segons alguns estudiants, els models d'examen estaven en mans de tota l'escola. A més de les fotocòpies, alguns aspirants haurien rebut els qüestionaris a través d'e-mail.

Fonts coneixedores dels fets també van explicar a aquest diari que s'ha obert un expedient a quatre alumnes sorpresos mentre feien fotocòpies.

Interior ja va obrir el febrer passat dos expedients -un d'informatiu i un altre de sancionador- després del robatori d'un model del test psicotècnic de les proves d'accés al cos policial.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page