Els comissaris censuren els polítics catalans per negar-los el seu agraïment PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 18 novembre de 2005
Redacció │ Barcelona

El Sindicat de Comissaris de la Policia Nacional ha expressat la seva satisfacció per les mostres d'afecte que rep i ha assegurat que prefereix no rebre l'agraïment de la classe política catalana "per no ser contaminats" pels actes de "lladronici i corrupció de què se'ls acusa (els polítics catalans) aquests dies en els mitjans de comunicació". En un comunicat, el Sindicat de Comissaris explica que ha rebut molts "missatges i trucades d'agraïment i reconeixement de nombrosos particulars i entitats privades per l'esforç, abnegació i sacrifici demostrat pel Cos Nacional de Policia i en general pels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat" a Catalunya.

La proposta del PP

La nota expressa amb ironia el malestar del sindicat policial perquè els grups que donen suport al Govern català (PSC, ERC i ICV-EUiA) van rebutjar ahir a la cambra catalana una moció del PPC que incloïa un reconeixement a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat al·legant que el text també incloïa "propostes que no corresponien a les competències del Parlament".

El Sindicat de Comissaris recorda que els agents de la Policia Nacional "s'han dedicat a protegir la vida i propietats dels ciutadans de Catalunya i a garantir el lliure exercici dels seus drets i obligacions, arribant a pagar fins i tot amb el sacrifici de les seves vides, com ho demostra els 43 membres del Cos Nacional de Policia morts en acte de servei a Catalunya des de l'any 1939".

"Agraïm també que la classe política de Catalunya no hagi volgut fer-se partícip d'aquest agraïment i reconeixement dels seus representats. Vistos els actes de lladronici i corrupció de què se'ls acusa aquests dies en els mitjans de comunicació, no volem ser contaminats", conclou la nota.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Els comissaris censuren els polítics catalans per negar-los el seu agraïment
Go to top of page