Els Mossos no aconsegueixen evitar un nou tall de la ronda PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 17 novembre de 2005
Avui │ Carles Sabaté

ImageNou tall de la ronda de Dalt, malgrat el desplegament dels Mossos d'Esquadra a la Vall d'Hebron.

El conflicte veïnal per la narcosala del costat del centre hospitalari va viure ahir la vint-i-dosena manifestació contra l'equipament, i el també vint-i-dosè tall de la ronda.

La concentració d'ahir era transcendent. Coincidia que era la primera controlada íntegrament pels Mossos (189 agents), que van impedir el pas a les sortides i rampes d'accés als carrils centrals, era la primera després que diversos mitjans de comunicació qüestionessin el dret a tallar tants dies la ronda, i pel fet que ja es coneix que s'instal·larà al districte un centre de menors i un d'ajut a indigents.

Els caps veïnals van intentar convèncer el quasi miler de veïns que calia circumscriure la manifestació als laterals, però un grup de dos-cents va trencar les tanques a l'altura de Montbau i van tallar el trànsit amb evident perill per a manifestants i conductors. Els mossos van preferir no actuar immediatament en aquell punt, tot i algunes empentes i cops, ja que els vehicles passaven a gran velocitat i hi havia força persones grans. Al cap de mitja hora, i després que els agents impedissin l'entrada de més veïns a la calçada, els antidisturbis van anar comminant a abandonar la ronda.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Els Mossos no aconsegueixen evitar un nou tall de la ronda
Go to top of page