Veïns de Sabadell acusen la Policia Municipal de «passivitat» per no haver actuat en una festa rave PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 12 novembre de 2005
El Punt

Els veïns de l'illa d'habitatges compresa entre els carrers Convent, Vilarrúbies, Soledat i Sant Honorat, a Sabadell, han denunciat públicament la «passivitat» de la Policia Municipal per no haver actuat per aturar una festa rave que es va organitzar el cap de setmana en aquest espai. Els veïns asseguren que a la festa van assistir-hi més d'un centenar de persones vingudes fins i tot de fora de l'Estat espanyol -diuen que parlaven en anglès i francès- convocades per SMS i correu-e. «Va ser horrible, la festa va durar més de 24 hores amb un soroll estrident que resultava insuportable», asseguren els veïns.

En vista d'aquesta situació, els veïns van avisar la Policia Municipal, però els agents no van fer res per aturar la celebració. Pelegrí assegura que «tenen ordres de no actuar, de no enfrontar-se amb aquesta gent», però fonts municipals van explicar ahir que la policia «no pot fer res sense una ordre judicial». «L'únic que poden fer és intentar parlar amb ells per demanar que deixin de fer soroll i això sí que ho van fer», van afegir-hi les mateixes fonts.

Els veïns d'aquesta illa d'habitatges asseguren que tenien problemes de convivència des que un grup d'esquàters van ocupar al mes de juliol les naus centrals de l'illa i que la policia sempre ha evitat intervenir-hi. «Es passejaven per les teulades, vomitaven pels volts de la plaça Marcet i fins i tot es pixaven i defecaven davant de qualsevol façana», asseguren. Ahir a la tarda, els veïns van comprovar que el propietari de les naus, que s'han d'enderrocar per urbanitzar l'espai, havia entrat a l'illa i havia fet fora els esquàters.
< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Veïns de Sabadell acusen la Policia Municipal de «passivitat» per no haver actuat en una festa rave
Go to top of page