No és competència nostra, li passo a ... PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 10 novembre de 2005
Víctor Argelaguet │ Fundador webpolicial

Darrerament aquesta frase l'han escoltat molts ciutadans. Les intencions eren diferents dels resultats que té avui el desplegament a Barcelona. Alguns exemples.

Manifestació d'estudiants al centre de Barcelona. Tot i tenir sala conjunta i la mateixa formació a l'Escola de Policia de Catalunya, la Guàrdia Urbana compta 4000 manifestants i els Mossos d'Esquadra 4500 -segons va dir Catalunya Informació. I si posem una oficina de portaveu per “la policia” ?

Tall a la ronda de dalt per una manifestació il·legal de veïns anti narcosala. Trucades als dos cossos. Cap competent segons testimonis d'avui al programa els matins de TV3. L'Ordre públic no és competència de la Policia de la Generalitat ?. El trànsit no és competència de la Guàrdia Urbana ?.

És bastant paradoxal que s'anunciï a tort i a dret la inauguració d'una sala conjunta per millorar la coordinació i oferir un servei integral, perquè un dies més tard quan els ciutadans truquin se'ls passi d'una banda a l'altra com si d'un pim pom es tractés.

Sra. Tura, s'imaginaria anar per mal de gola a un metge de l'ajuntament i per dolor a l'esquena a un de la Generalitat ? No seria millor comptar amb una xarxa bàsica de serveis de policia i comptar amb un nivell superior de serveis de suport i especialitzats ?


< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow No és competència nostra, li passo a ...
Go to top of page