Dos agents de Cerdanyola del Vallès es graven en vídeo mentre condueixen temeràriament PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 03 octubre de 2012
Agències

Les imatges apareixen a YouTube i l'Ajuntament els obre un expedient disciplinari - El consistori ha recordat que la policia de Cerdanyola la integren 70 persones i que en cap cas aquest és un comportament representatiu del cos

Segons ha informat avui TV3, l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha obert un expedient disciplinari a dos agents de la Policia Local que haurien dut a terme "accions impròpies d'uns funcionaris del cos de policia". Un vídeo penjat a la xarxa, presumptament per una tercera persona, els ha delatat.

En les imatges es veu els dos policies en un vehicle, amb l'uniforme oficial del cos, mentre canten, ballen, condueixen tapant-se la cara i remenen el cul. Els agents simulen com poden la coreografia provocadora del vídeo promocional d'un grup musical rus format per tres noies i anomenat Serebro. Entre riures i més riures, un dels agents també es menja un plàtan en actitud eròtica.

Segons es pot apreciar en el vídeo aparegut a YouTube, una tercera persona hauria capturat les imatges gravant-les directament de la pantalla de l'ordinador on els agents haurien emmagatzemat el vídeo original.

Comunicat oficial de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Davant la publicació a Youtube d'un vídeo on intervenen dos agents de la Policia Local duent a terme accions impròpies d’uns funcionaris del cos de policia, el govern local informa que en va tenir coneixement el dilluns per la tarda. Immediatament s’iniciaren els tràmits administratius adients per l'obertura del corresponent expedient disciplinari.

El govern local vol deixar ben clar que rebutja les accions que els agents duen a terme al vídeo, lamentant la seva divulgació per Internet. Una acció que perjudica la imatge de la nostra Policia Local i de tots els empleats públics i de la ciutat de Cerdanyola del Vallès.

comments powered by Disqus
< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page