Parcs de bombers d'arreu del país hissen l'estelada amb motiu de la diada PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 10 setembre de 2012
Redacció │ Barcelona

El Departament d'Interior n'ha ordenat la retirada immediata

ImageEls parcs de Bombers de diverses poblacions, com Maçanet de la Selva, Pineda de Mar, Lleida, Igualada, Piera, Ribes de Freser, Vic, Manresa, Eixample (Barcelona), Sabadell, Torà, Santa Coloma de Cervelló, Puig-Reig, Vilafranca o Santa Maria de Palautordera, entre d'altres, han penjat l'estelada, seguint la iniciativa del grup Bombers per la independència (@ANC_Bombers).

El Departament d'Interior ha demanat als parcs de Bombers on s'han penjat estelades que les retirin i que no en pengin més ja que només poden tenir-hi banderes oficials. Així ho han confirmat al Twitter Bombers per la Independència, que han replicat demanant que "se'n pengin més". "Interior demana als bombers que no pengin l'estelada. Bombers per la Independència demana que ningú no ho faci i que se'n pengin més!", asseguren en una piulada.

També diuen que "quan una llei és injusta, el més correcte és desobeir-la. Per dignitat, la independència és l'únic camí! Estelades a tot arreu!!".

comments powered by Disqus
< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Parcs de bombers d'arreu del país hissen l'estelada amb motiu de la diada
Go to top of page