Mor l'agent de la Policia Local que va ser envestit per un ciclomotor PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 22 maig de 2012
Redacció │ Barcelona

Els fets van passar la nit de dilluns i des d'aleshores estava ingressat a l'UCI de l'Hospital Sant Joan de Déu - Eduard Guillem Trapero tenia 49 anys i era agent de la policia manresana - L'acusat, de 21 anys, ja va ser acusat d'atropellar un agent intencionadament l'any 2009

L’agent de la Policia Local de Manresa que va resultar molt greument ferit en ser envestit per un ciclomotor la nit de dilluns, i que estava ingressat a la UCI de l’Hospital Sant Joan de Déu, ha mort pels volts de dos quarts de 5 d’aquesta matinada.

Un agent de la Policia Local de Manresa està ingressat en estat crític en l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa com a conseqüència de les ferides que va patir en ser envestit per un ciclomotor que no va fer cas de les indicacions d’un altre agent perquè s’aturés.

Els fets van passar cap a les 22.25 h. d'aquest dilluns, a l'alçada del número 138 de la Carretera del Pont de Vilomara, quan un agent de la Policial Local va intentar aturar el ciclomotor i el va haver d’esquivar per no ser atropellat. Tot seguit, el ciclomotor va impactar amb violència amb un altre agent, que va haver de ser atès d’urgència al lloc dels fets per una ambulància medicalitzada del SEM i traslladat a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Un cop allà, en una primera avaluació, se li va detectar un politraumatisme sever amb fractura oberta de les tíbies i peroné d’ambdues cames, fractura de pelvis, neumotórax, hematoma al fetge, hemorràgia i altres traumatismes menors. A última hora de la nit, l’agent va ser intervingut d’urgència per estabilitzar les lesions més greus.

L’actuació policial al lloc dels fets posterior va comportar la detenció del responsable de l’atropellament perquè es va considerar que hi havia ha indicis d’intencionalitat. Posteriorment, el detingut va ser lliurat als Mossos d’Esquadra.

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez, han estat pendents de l’evolució de l’agent ferit en tot moment i han manifestat la voluntat de posar a la seva disposició i a la de la seva família la seva preocupació per l’evolució del seu estat de salut.

Aquest migdia, l'alcalde s'ha desplaçat fins a l'Hospital Sant Joan de Déu juntament amb la regidora, que ja va estar present en aquestes instal·lacions hospitalàries, juntament amb els comandaments del cos de la Policia Local, durant les primeres hores immediates a aquest lamentable succés.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page