La Guàrdia Urbana investiga un possible frau en el cobrament d'hores extres PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 25 febrer de 2012
Agències

La Unitat de Règim Interior de la Guàrdia Urbana investiga un possible frau en el cobrament d'hores extres realitzades per agents, han informat a Europa Press fonts de l'Ajuntament de Barcelona - Revenja en el si del cos municipal: la denúncia procedeix de dos agents imputats en un altre procediment

Image

Segons avança aquest dissabte 'La Vanguardia', la investigació va començar a l'octubre després que dos agents de la unitat d'antiavalots alertessin que s'estaven pagant hores extres que no es feien. Fonts pròximes al cas expliquen que el procediment consisteix en una auditoria i la presa de declaració a caporals i sergents, explica el rotatiu.

Els agents que van alertar de la presumpta irregularitat ho van fer després de veure's immersos en un procediment judicial per una suposada falsificació de diligències policials.

Fa tres setmanes tot el cos va rebre una circular en què es recordava als membres del cos que realitzen hores extres --guàrdies, caporals i sergents-- el límit de 60 hores al mes i 12 al dia.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow La Guàrdia Urbana investiga un possible frau en el cobrament d'hores extres
Go to top of page