Les agents de la Policia de Vilanova fan un calendari per col·laborar en la investigació del càncer PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 01 febrer de 2012
Redacció │ Barcelona

Tres de les tretze dones del cos de seguretat han superat un càncer de mama

Image

El col·lectiu femení de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha preparat un calendari solidari amb fotografies d'elles vestides de núvia. L'objectiu és destinar els diners obtinguts de la venda a la investigació del càncer.

Tot i que és una iniciativa bastant comuna, les policies confien "no deixar ningú indiferent", ja que les agents s'han vestit de núvia "per expressar la feminitat" d'aquest col·lectiu i hi han afegit elements policials que volen simbolitzar la prevenció i la lluita contra el càncer. Les fotografies les ha fet Marc Tenés Moya i han comptat amb la col·laboració de diverses empreses. El calendari inclourà des del febrer del 2012 al gener del 2013.

El cas d'una jove aspirant va motivar la plantilla a fer l'acte solidari

Tatiana Guzmán, policia local de Vilanova i la Geltrú, ha superat recentment un càncer de mama que li han diagnosticat amb 28 anys. Aquesta malaltia va aturar momentàniament la seva vida quan es trobava a l’escola de policia per treure’s la plaça de policia local, però la seva lluita ha servit d’inspiració per a l’elaboració d’un calendari solidari, protagonitzat per les 13 dones que formen part del col·lectiu femení de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú.

Comandes a calendarisolidari.blogspot.com/

Image

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici
Go to top of page