Perplexitat a Mossos i Bombers al comprovar els ingressos de les nòmines PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 21 desembre de 2011
Redacció │ Barcelona

Els policies de la Generalitat han deixat de percebre quantitats que van dels 185 als 600 euros corresponents al complement addicional específic i a la deducció total del IRPF de les retribucions, incloses les pendents de cobrar - Aquesta mesura no es va anunciar ni negociar amb els sindicats en les reunions de la setmana passada

ImageA les 12 del migdia la centraleta de Recursos Humans del Departament d'Interior i de tots els sindicats s'han bloquejat. El motiu ha estat l'allau de trucades dels treballadors públics per conèixer per quin motiu cobraven de 185 a 600 euros menys de mitjana.

Si bé els funcionaris de la Generalitat ja comptaven amb el cobrament de salari diferit -sou mensual el dia 21 i 80% de la paga a final de mes- al comprovar els extractes han vist com la quantitat ingressada ha estat substancialment menor.

Document que explica el pagament de la nòmina en tres terminis i posposant també el Complement Addicional Específic

Segons un comunicat publicat a posteriori pel Departament d'Interior, les dedduccions practicades ho són al posposar el pagament del complement addicional específic, que depèn de la funció i adscripció orgànica. Així un mosso d'Afers Interns ha cobrat 1475 euros nets , un de trànsit 1600 i un d'investigació 1720.

La nota del Departament d'Interior publicada a la intranet explica que el dia 30, procedirà a pagar el 80% del Concepte retributiu 003 (Paga extraordinària de Nadal) i el Complement addicional específic, que es cobra en totes les mensualitats i que implica nets de 185 a 600 euros segons la categoria i adscripció laboral del mosso. Pel que fa al 20% restant, i el més important, els successius pagaments del complement específic al llarg de l'any, la nota no aporta cap informació.

Aquest fet ha creat molta alarma entre els treballadors, tenint en compte que aquesta mesura ni s'ha negociat ni es va anunciar en el seu dia, a banda que no s'ha especificat que succeirà amb aquest complement a partir de la nòmina de Gener.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Perplexitat a Mossos i Bombers al comprovar els ingressos de les nòmines
Go to top of page