"Una competència, una administració" nova màxima de Rajoy per a la reforma del Sector Públic PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 19 desembre de 2011
Redacció │ Barcelona

El nou Govern de Rajoy deixarà la taxa de reposició d'empleats públics a zero, excepte per funcionaris de policia - Anuncia una retallada de com a mínim 16.500 m€ sense concretar el seu impacte en els treballadors públics

ImageEn el discurs d'investidura, Mariano Rajoy ha desgranat els principis d'actuació principals que presidiran les seves decisions futures. Una de les màximes més reiterades ha estat "Austeritat, eficiència i no duplicitat" així com la instauració del principi "una competència, una única administració que l'exerceixi".

Si bé no ha fet referència directa a la pluralitat d'administracions i la fragmentació del servei de policia, ha insistit que la seva recepta per al sector públic serà eliminar ineficiències, solapaments i duplicitats.

La única referència a les Forces i Cossos de Seguretat ha estat per afirmar que no se'ls aplicarà la mesura de deixar la taxa de reposició de vacants a zero vigents per a la resta de categories funcionarials de l'administració.

El futur president s'ha referit a un futur pacte entre totes les administracions amb l'objectiu d'assegurar l'austeritat i l'eficiència. Així mateix ha anunciat, sense concretar, la supressió d'organismes autònoms, agències i altres ens públics per reduir la despesa.

Aplicarà Rajoy la màxima "una competència, una administració" al model policial espanyol, on moltes competències són compartides, solapades i duplicades ?

Image

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow "Una competència, una administració" nova màxima de Rajoy per a la reforma del Sector Públic
Go to top of page